Tannbleking

Kanskje du alltid har drømt om et hvitere smil? Eller du synes at tennene dine har gulnet litt med årene? Vi har den skånsomme og varige løsningen du ser etter!

Blekemiddelet vi bruker heter White Dental Beauty. Fordi det inneholder det nye patentet Novon, er det mer skånsomt og trenger kortere virketid enn tilsvarende produkter.

Prosessen

Undersøkelse, avtrykk og gipsmodell

Vi anbefaler at du får sjekket at tennene er i god stand før en blekebehandling. Dersom du har hull eller skader på tennene kan det være fare for ising og ubehag under blekingen.

Etter en eventuell undersøkelse tar vi avtrykk av tennene.

Avtrykket brukes til å lage en gipsmodell.

Blekeskinne

Vi bygger ut tennene på gipsmodellen noen millimeter slik at det skal bli plass til blekemiddelet i skinnen.

Ved hjelp av høy varme smelter vi en tynn plasthinne over modellen.

Etter avkjøling tar vi den av og klipper bort overskuddet.

Resultatet er en blekeskinne som er perfekt tilpasset dine tenner.

Bleking

Det tar som regel en dag eller to før du kan hente det ferdige blekesettet og starte behandlingen. Antall behandlinger vil variere med hvor lyst du ønsker at smilet ditt skal bli. Settet inneholder nok blekemiddel til 14-16 behandlinger. Du styrer altså helt selv hvor lys tennene dine skal bli.

Resultat

Virkningen er godt dokumentert. Du vil få et synlig, vakkert og varig resultat. Det holder vanligvis i mange år. Behandlingen kan gjentas ved behov, og skinnen kan brukes igjen og igjen.

Misfarging og tannstein

Har tennene dine plutselig blitt gulere?

Føles de ikke glatte lenger, eller kanskje det har blitt vanskeligere å komme til med tanntråden?

Alle disse faktorene er tegn på misfarging eller tannstein. Dette er et vanlig problem blant den voksne befolkningen, og kan veldig enkelt behandles. Vi sørger alltid for å ha det nyeste utstyret innen behandling av tannkjøttsykdom, og våre tannpleiere har mange års erfaring på dette området. Pasientkomfort er høyt prioritert også her.

I tillegg til å misfarge tennene har tannstein også en langt mer skadelig konsekvens, nemlig tannkjøttbetennelse

Alternativ til tannregulering i voksen alder

Er du en av dem som drømmer om rette tenner, men ikke finner motivasjon til å begynne med regulering som voksen?

Hvis fortennene i tillegg har eldre og misfargende fyllinger vil det ofte være mer hensiktsmessig å gjøre kronebehandling fremfor å regulere.

Kontakt oss