Tannbleking

Kanskje du alltid har drømt om et hvitere smil? Eller du synes at tennene dine har gulnet litt med årene? Vi har den skånsomme og varige løsningen du ser etter!

Fremgangsmåten er enkel. Du kommer til oss og tar avtrykk av tennene dine. Vi fremstiller en nøyaktig tilpasset blekeskinne til deg. Hjemme fyller du en bleke-gel i skinnen og har den på noen timer hver dag frem til du synes smilet ditt er lyst nok.

Blekemiddelet vi bruker heter White Dental Beauty. Siden det inneholder det nye patentet Novon, er det mer skånsomt og trenger kortere virketid enn tilsvarende produkter.

Trenger du undersøkelse før bleking?

Dersom det er mer enn et år siden sist, anbefaler vi å ta en sjekk av tennene før blekebehandlingen. Hvis du har hull i tennene kan det være fare for ising og ubehag under blekingen.

Hvor mange behandlinger trenges?

Antall behandlinger vil variere med hvor hvitt du ønsker at smilet ditt skal bli. Settet inneholder nok blekemiddel til 14-16 behandlinger. Du styrer altså helt selv hvor lyse tennene dine skal bli.

Resultat

Virkningen er godt dokumentert. Du vil få et synlig, vakkert og varig resultat. Det holder vanligvis i mange år. Behandlingen kan gjentas ved behov, og skinnen kan brukes igjen og igjen.

Kontakt oss

Se også

Misfarging og tannstein

Har tennene dine plutselig blitt gulere? Føles de ikke glatte lenger, eller kanskje det har blitt vanskeligere å komme til med tanntråden?

Alternativ til tannregulering i voksen alder

Er du en av dem som drømmer om rette tenner, men ikke finner motivasjon til å begynne med regulering som voksen?