Tannlegeskrekk – drømmer du om å bli kvitt det?

Vi møter nesten daglig pasienter som har pådratt seg tannlegeskrekk i barne- og ungdomsårene, og som derfor trenger ekstra mye stå-på-vilje for å komme seg til tannlegen. Noen er så redde at de heller vil gå med sterk tannverk enn å oppsøke tannlege.

Det sies at det skal mange gode opplevelser til for å veie opp for én dårlig. Vi er klare for å bidra til de gode opplevelsene!

Vi har stor tro på de små suksessene og det gode samarbeidet mellom pasient og tannlege.

Høy pasientkomfort

Behandlingen går i ditt tempo. Hvis du ønsker at tannlegen/tannpleieren forklarer deg hva som gjøres hele tiden, så gjør de det. Hvis du heller vil ligge rolig og lytte til avslappende musikk så er det også fint. Alle våre behandlere legger stor vekt på å være forsiktige og «lett på hånden».

Smertefritt

Vi har ulike hjelpemidler for å oppnå mest mulig smertefri behandling.

Bedøvelses-gel

Overflatebedøvelse som gjør at man ikke kjenner den vanlige bedøvelsen noe særlig. Denne kan også brukes ved tannsteinenes.

The Wand

Et apparat som bedøver nesten uten at du merker noe. Hemmeligheten er at bedøvelsen kommer i så små mengder av gangen. Mange setter også pris på å slippe synet av en sprøyte.

Sammen finner vi den måten som passer best for deg!

Premedisinering

Du kan velge å komme en time før avtalen din og få en tablett (som oftest et valiumpreparat)  som gjør deg mer avslappet under behandlingen. Alternativt kan du hente den på forhånd og ta den hjemme, men da er det viktig at du ikke selv kjører bil til og fra. Mange opplever en slik premedisinering som en stor hjelp.

Kontakt oss